Conditii de livrare

Comanda se poate face on-line folosind cosul de cumparaturi, urmand pasii de inregistrare si trimitere comanda.

De asemenea, se poate face comanda telefonic sau prin e-mail, folosind numerele de telefon respectiv adresele de e-mail de pe sectiunea “Despre noi”.

Pentru a efectua o comanda on-line este necesar sa va inregistrati ca utilizator. Inregistrarea se face prin completarea tuturor campurilor necesare din sectiunea Contul dumneavoastra urmata de operatiunea Creaza contul tau.

Daca sunteti un utilizator inregistrat, pentru a intra in modulul de comenzi on-line, apasati butonul Autentificare si introduceti datele de identificare. Dupa identificarea clientului acesta poate comanda orice produs prin apasarea butonului Adauga in cos din dreptul produsului respectiv. De asemenea se poate alege o cantitate diferita de 1, din acel produs. Daca doriti sa renuntati la un produs va rugam sa apasati simbolul Bin (Cos gunoi) din dreptul produsului respectiv. Procedura se repeta pana la definitivarea comenzii.

1. dupa ce ati efectuat comanda, veti fi contactat telefonic sau prin e-mail de catre echipa de vanzari pentru confirmare si disponibilitate

2. timpul de onorare pentru o comanda este de minim 1 zi si maxim 3 zile , dupa confirmarea telefonica

3. in cazul in care, aveti nevoie urgent de produsele pe care le-ati comandat, va rugam sa ne comunicati telefonic acest lucru, pentru a grabi confirmarea si procesarea comenzii

4. daca durata de onorare a comenzii nu este convenabila pentru dvs., comanda se poate anula

5. o comanda neconfirmata telefonic, se anuleaza in 3 zilePretulPretul produselor afisate pe site este pretul unitar (la bucata), contine TVA (19%) ,contine timbrul verde (unde este cazul) iar taxele de transport se adauga la pretul produsului, daca nu se specifica altfel.Cum platesc?Factura cu produsele cumparate, o veti gasi in colet. Achitarea facturii se poate efectua prin urmatoarele metode:

1. Plata ramburs. Plata produselor se poate face la primirea coletului (ramburs) la curier, caz in care veti primi chitanta; va recomandam sa deschideti coletul in prezenta curierului pentru a verifica corectitudinea si integritatea produselor primite.

2. Plata online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!Care sunt taxele pentru transport ?Transportul produselor comandate se efectueaza prin intermediul firmelor de curierat rapid Sameday si FAN Curier cu care societatea noastra are incheiate contracte de livrare. Aceste firme asigura livrarea comenzii intr-un interval de 24-48 de ore de la expedierea acestora, in localitatile in care exista puncte de lucru Sameday, respectiv FAN Curier.

1. daca comanda depaseste valoarea de 400 RON cu TVA inclus, firma noastra suporta contravaloarea transportului catre oricare din localitatile in care exista un punct de lucru Sameday sau FAN curier. Lista cu localitatile in care exista punct de lucru Sameday se gaseste la adresa www.sameday.ro. Lista cu localitatile in care exista punct de lucru FAN Curier se gaseste la adresa www.fancourier.ro.

2. daca destinatia comenzii este o localitate in care transportatorul Sameday sau transportatorul FAN curier nu au punct de lucru si comanda depaseste valoarea de 400 RON cu TVA inclus, firma noastra suporta contravaloarea transportului pina in localitatea cea mai apropiata in care exista un punct de lucru Sameday sau FAN curier.

3. pentru comenzi mai mici decat sumele mentionate anterior, taxa de transport va fi suportata de catre client.

4. recomandam verificarea coletelor in momentul receptiei, in scopul preintampinarii unor eventuale neplaceri !!!
Aboneaza-te la newsletter
Si afla din timp ce reduceri avem pe site