Cum platesc ?

Factura cu produsele cumparate, o veti gasi in colet. Achitarea facturii se poate efectua prin urmatoarele metode:

1. Plata ramburs. Plata produselor se poate face la primirea coletului (ramburs) la curier, caz in care veti primi chitanta; va recomandam sa deschideti coletul in prezenta curierului pentru a verifica corectitudinea si integritatea produselor primite.

2. Plata online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!Care sunt taxele pentru transport ?Transportul produselor comandate se efectueaza prin intermediul firmelor de curierat rapid Sameday si FAN Curier cu care societatea noastra are incheiate contracte de livrare. Aceste firme asigura livrarea comenzii intr-un interval de 24-48 de ore de la expedierea acestora, in localitatile in care exista puncte de lucru Sameday, respectiv FAN Curier.

1. daca comanda depaseste valoarea de 400 RON cu TVA inclus, firma noastra suporta contravaloarea transportului catre oricare din localitatile in care exista un punct de lucru Sameday sau FAN curier. Lista cu localitatile in care exista punct de lucru Sameday se gaseste la adresa www.sameday.ro. Lista cu localitatile in care exista punct de lucru FAN Curier se gaseste la adresa www.fancourier.ro.

2. daca destinatia comenzii este o localitate in care transportatorul Sameday sau transportatorul FAN curier nu au punct de lucru si comanda depaseste valoarea de 400 RON cu TVA inclus, firma noastra suporta contravaloarea transportului pina in localitatea cea mai apropiata in care exista un punct de lucru Sameday sau FAN curier.

3. pentru comenzi mai mici decat sumele mentionate anterior, taxa de transport va fi suportata de catre client.

4. recomandam verificarea coletelor in momentul receptiei, in scopul preintampinarii unor eventuale neplaceri !!!
Aboneaza-te la newsletter
Si afla din timp ce reduceri avem pe site